Cégeknek

Céges rendezvények során fontos szempont, hogy a rendező cég profilja, valamint termékei valamilyen módon szerepet kapjanak a műsorban. Egyedi produkcióim kiválóan alkalmasak erre a célra, melynek során előzetes egyeztetés után létrehozom azokat a mutatványokat, melyek az elvárásoknak megfelelően képviselik a megrendelőt. Számos céget képviseltem konferenciákon, bemutatókon, road showkon, s mindig igyekeztem előtérbe helyezni a céghez kapcsolódó bűvészmutatványok kreálását.

Szakmai munkám során részt vettem olyan csapatépítő tréningeken, ahol a cégdolgozóknak bűvészmutatványokat tanítottam, s megszerveztem annak versenyszerű bemutatását, s értékelését, mely tökéletesen alkalmas a kommunikációs képességek fejlesztésére. Ha továbbképző tréninget szervezel dolgozóidnak, partnereidnek készséggel segítek a koncepció kialakításában.

Különleges esemény lehet rendezvényeden, ha egy prominens résztvevőt a varázslat segítségével jelenítünk meg. A hatás soha nem marad el, s mindig egy üde színfoltja az egész eseménynek, ami akár hosszú ideig is felidézhető emlék lesz a vendégek részéről.